ΑΔΕΚΕ

ΑΔΕΚΕ

Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

ΑΔΕΔΥ: Καταγγελία για παρεμπόδιση συνδικαλιστικής δράσης

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει το Διευθυντή Εκπαίδευσης Δ.Ε. Νομού Σερρών  για την ενέργειά του να στείλει έγγραφο προς τους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων της Δ.Δ.Ε. Σερρών  ζητώντας τους να του κοινοποιήσουν με διαβιβαστικό έγγραφο στο γραφείο του την καταγγελία της ΕΛΜΕ Σερρών καθώς και να τον πληροφορήσουν με ποιόν τρόπο έγινε στα σχολεία τους η ενημέρωση των εκπαιδευτικών επί του εν λόγω εγγράφου.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θεωρεί ότι η συγκεκριμένη ενέργεια και το έγγραφο του Διευθυντή Εκπαίδευσης Δ.Ε. Ν. Σερρών  έχει ως στόχο τη φίμωση του συνδικαλιστικού κινήματος, και την παρεμπόδιση
της ελεύθερης διακίνησης των συνδικαλιστικών εγγράφων στα σχολεία της Διεύθυνσης Δ.Ε. Σερρών.

Καλούμε τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας να παρέμβουν ώστε να σταματήσουν οι απαράδεκτες ενέργειες της διοίκησης στο Νομό Σερρών και να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διακίνηση των συνδικαλιστικών εγγράφων στους χώρους εργασίας.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα προασπίσει με κάθε τρόπο  την ελεύθερη διακίνηση των συνδικαλιστικών εγγράφων και γενικότερα την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Πηγή: Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: