ΑΔΕΚΕ

ΑΔΕΚΕ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Το νέο ΔΣ της ΕΛΜΕΣ


Αδέσμευτη Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών - ΑΔ.Ε.Κ.Ε.
 Το νέο ΔΣ της ΕΛΜΕΣ
     Την Τρίτη, 18/12/2019, πραγματοποιήθηκε η πρώτη, μετά τις εκλογές, συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕΣ ώστε να  συγκροτηθεί σε σώμα. 

   Αρχικά τοποθετήθηκε ο Γεράσιμος Λάγιος του ΠΑΜΕ δηλώνοντας ότι η παράταξή του είναι πάντα υπέρ του αντιπροσωπευτικού και αναλογικού προεδρείου αλλά επειδή είναι η τελευταία σε ψήφους παράταξη δεν θέλει καμία θέση στο προεδρείο του ΔΣ.
   Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο Γιώργος Ελληνούδης του  ΕΝΙΑΙΟΥ (στο οποίο συμμετέχει η ΑΔ.Ε.Κ.Ε.) που είπε ότι θέλουμε αντιπροσωπευτικό και αναλογικό προεδρείο και προτείνουμε να πάρει η ΔΑΚΕ τις θέσεις Προέδρου, Γενικού γραμματέα και Ταμία, το ΕΝΙΑΙΟ τη θέση του Αντιπροέδρου και το ΠΑΜΕ την θέση του Οργανωτικού Γραμματέα.
   Τέλος, τοποθετήθηκε η Ελευθερία Πάνου της ΔΑΚΕ λέγοντας ότι είναι υπέρ του αντιπροσωπευτικού και  αναλογικού προεδρείου και  θα πάρει  όλες τις θέσεις η ΔΑΚΕ,  όπως και φυσικά έγινε, αφού έχει την πλειοψηφία.
   Τώρα πως γίνεται, ενώ οι τρεις παρατάξεις δείχνουν να έχουν την ίδια θέση για την σύνθεση του προεδρείου του ΔΣ της ΕΛΜΕ Σερρών, να πρότειναν τόσο διαφορετικά πράγματα σας αφήνουμε να το αξιολογήσετε τις μέρες των διακοπών που ακολουθούν.  
   Ο Γιώργος Ελληνούδης του ΕΝΙΑΙΟΥ το αξιολόγησε και παραιτείται από την θέση που κατέχει στο ΔΣ.

 Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά
 Σέρρες, 19/12/2019

   Επιστολή Παραίτησης

Του Γιώργου Ελληνούδη
      Παραιτούμαι από μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕΣ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την συνδικαλιστικά ανώριμη και ανέντιμη στάση της ΔΑΚΕ, κατά την συνεδρίαση  συγκρότησης του ΔΣ της ΕΛΜΕΣ σε σώμα.
     Διότι, το να δηλώνεις ότι είσαι υπέρ ενός αντιπροσωπευτικού και αναλογικού Προεδρείου και μετά να καταλαμβάνεις ό λ ε ς  τις θέσεις του, είναι τουλάχιστον κοροϊδία προς όλους τους συναδέλφους, μέλη της ΕΛΜΕ Σερρών.
Σέρρες 20/12/2019             Ελληνούδης Γιώργος
 
Την θέση του Γιώργου Ελληνούδη στο ΔΣ της ΕΛΜΕΣ κατέλαβε ο Κώστας Τζήκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: