ΑΔΕΚΕ

ΑΔΕΚΕ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Απεργία 19 - 20 και 21 Μαρτίου: Κανείς απολυμένος

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να απολύσει τους πρώτους συναδέλφους τις επόμενες μέρες. Δεν θα σταματήσει εκεί. Η επίθεση στην παιδεία είναι ολομέτωπη. Απαντάται μόνον στο δρόμο.
Η ΕΛΜΕ Σερρών προσκαλεί στην συγκέντρωση, σήμερα Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 στις 11.00 π.μ. κάτω από τα γραφεία της ΕΛΜΕΣ.
Συμβολικά, φοράμε μαύρα και παραμένουμε σιωπηλοί σε όλη την διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης. Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα μοιραστεί επιστολή για τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών στην οδό Ερμού, μπροστά από το Δημαρχείο και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία.  


 Την Πέμπτη 20 Μαρτίου και την Παρασκευή 21 Μαρτίου οργανώνουμε τη μετακίνηση με λεωφορεία στην Αθήνα για τη συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις της ΟΛΜΕ (Πέμπτη 20/3 και ώρα 1:00 μ.μ  Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος, Παρασκευή 21/3 και ώρα 11:00 π.μ. Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας στις 3:00 μ.μ, όπου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για την «επιμόρφωση» των σχολικών συμβούλων-αξιολογητών). Παρακαλούμε τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετέχουν να το δηλώσουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) στην ΕΛΜΕ elmes@otenet.gr μέχρι την Τετάρτη (19/03/2014) και ώρα 12:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: