ΑΔΕΚΕ

ΑΔΕΚΕ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΜΕ Σερρών : Δράσεις πρώτης απεργιακής εβδομάδας

Ε. Λ. Μ. Ε. Σ .
ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΠΕΡΓΙΑ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Οι Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ της Χώρας αποφάσισαν απεργία διαρκείας από τις 16 Σεπτεμβρίου με τη μορφή των επαναλαμβανόμενων 5νθήμερων, Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ και Γενική Συνέλευση Προέδρων κάθε εβδομάδα.
Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε με μαζική συμμετοχή, με δυναμική και ενότητα απέναντι στην επίθεση που δέχτηκε η δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ήρθε η ώρα να τολμήσουμε και απέναντι στα διλήμματα της αδυναμίας που μας βάζουν αυτοί, που ανήμπορους και σκυφτούς μας θέλουν, να μην υποκύψουμε. Να σταθούμε ορθοί, ο ένας δίπλα στον άλλον κι όχι απέναντι, ανεμίζοντας τις σημαίες ενός αποφασιστικού αγώνα. Του δικού μας αγώνα!
Σας ενημερώνουμε για την πρώτη απεργιακή εβδομάδα:
Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου όλοι οι απεργοί συγκεντρωνόμαστε έξω από τα σχολεία μας (εφόσον βρίσκονται στον τόπο κατοικίας μας, διαφορετικά στο πλησιέστερο σχολείο). Η παρουσία μας είναι συμβολική και στη συνέχεια προσερχόμαστε στα γραφεία της ΕΛΜΕ Σερρών (περίπου  στις 9:00 π.μ).
Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ κοινή συνέντευξη τύπου όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου. Επίσης, στις 13:00 το Προεδρείο της ΕΛΜΕ Σερρών θα παρευρεθεί στη Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σερρών για να ενημερώσει για τον αγώνα των καθηγητών και να καλέσει σε συμπαράσταση. Τέλος, στις 7:00 μ.μ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο κάτω από τα Γραφεία της ΕΛΜΕ Σερρών.
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο κάτω από τα Γραφεία της ΕΛΜΕ Σερρών.
Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ, η απεργιακή συγκέντρωση όλων των εργαζομένων της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί  κάτω από τα Γραφεία της ΕΛΜΕ Σερρών σε ένδειξη στήριξης στον αγώνα μας.
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο κάτω από τα Γραφεία της ΕΛΜΕ Σερρών.
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Σερρών.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, 
Σήμερα 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της ΕΛΜΕ Σερρών με όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων και του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Σερρών. Όλοι δήλωσαν τη στήριξή τους την οποία θα εκφράσουν και εμπράκτως με ψηφίσματα και παρουσία στις δράσεις μας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η απεργιακή επιτροπή παραμένει ανοιχτή.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

Σέρρες 12-09-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: